KUSEMA Tribe digest #2

KUSEMA Tribe digest #2

Video Corner

Tähän osioon keräämme kuluneen viikon aikana bongaamamme hyvät videopätkät ja -tilit, joita voimme fiilistellä kaikki tänä viikonloppuna.
 

Urpoerämies | USKOMATON ENNÄTYSKALA! - 12kg kuha!

No huh, aikamoisen kuhan jätkät vetivät! Tämä on viimeinen jakso Urpoerämiehen Itä-Tour -sarjasta, jossa he kiertävät Itä-Suomen järviä Livelaitteiden kanssa. Hyviä ja laadukkaasti toteutettuja videoita!

Retkireppu | Lemmenjoki | Kultareitti | Vaellus 2021

“Lähdin kulkemaan Juhannuksena 2021 Lemmenjoen Kansallispuiston Kultareitin Muurahaislammelta. Räkkä oli vasta aluillaan, mutta paikoitellen itikkaa oli ihan kiitettävästi. Reitti kulkee pääosin kangasmetsissä ja vasta etelämpänä nousee tunturiin ja takaisin. Kävin katsastamassa Morgam-Viipuksen (puiston korkein huippu 601m), Ravadaskönkään ja Joenkielisen. Tervetuloa mukaan! :)”

Rentoa meininkiä ja hyvää kuvaamista! Suosittelen! Valitsin tämän pätkän koska joskus junnuna tullut myös vaelleltua tuolla Lemmenjoella - hyviä muistoja toi mieleen. :)

Uutisia Suomesta ja maailmalta

Retkipaikka | Isokuru on taas auki! Tältä näyttää uusittu reitti – Näin retkeilet kurun läpi

“Pyhä-Luoston kansallispuistossa sijaitseva Isokuru on kunnostustöiden jälkeen taas retkeiltävissä! Maineikas, merkittävä ja suosittu Isokuru on ihmeteltävissä vain sulan maan aikaan, kun lumivyöryvaaraa ei ole. Kunnostettu reitti avattiin perjantaina 10. syyskuuta, ja vain vuorokauden vanhoilla lankuilla oli kiva vipinä seuraavana päivänä. Reitillä liikkui saavutettavuutensa ansiosta niin pieniä kuin iäkkäämpiäkin kulkijoita, ja monella oli myös nelijalkainen retkikaveri mukana. Karhunjuomalammen taukopaikalla oli upeassa syyssäässä lähes markkinatunnelma, ja Isokurun voikin odottaa olevan yksi alkaneen syksyn kiinnostavimpia retkikohteita.”
 
 

Erämaan tuoksuista lukemista

Monni Himari | Kaukokaipuu matkablogi

Monni Himari | Kaukokaipuu matkablogi

Monni Himarin, suomalaisen kirjailijan, retkeilytoimittajan ja luontokuvaajan mieletön blogisivusto josta löytyy laajasti luettavaa joka lähtöön. Sivulta löydät muun muassa varustelistoja, vinkkejä revontulien kuvaamiseen, lukemattomien retkikohteiden esittelyjä ja paljon muuta.

Lue lisää

Vapaalla Jalalla | Kalastusvaellus meloen Vätsärissä – Kirkkaiden kalavesien valtakunta

Vapaalla Jalalla | Kalastusvaellus meloen Vätsärissä – Kirkkaiden kalavesien valtakunta

“Vaalea kivipohja vilkkuu melojan alla, vaikka syvyyttä on useampi metri. Kerran kesässä pohjoisen kirkkaille vesille pääsevälle näky on aina yhtä häkellyttävä. Kuin valtavassa juomalasissa meloisi. Ajatusta vahvistaakseni hörppään kuksallisen Vainosjärven vettä...”
 
Lue lisää
 

Sesonkituotteita

Black Grouse T-Shirt

KUSEMA The Beasts Hoodie

KUSEMA The Beasts Enamel Mug

 

Zander Badge Cuffed Beanie

KUSEMA logo