KUSEMA Tribe digest #1

KUSEMA Tribe digest #1

KUSEMA Tribe digest on jokaviikkoinen uutiskirje, jonka tarkoitus on tarjota teille mukava pikku paketti katsottavaa ja luettavaa tulevan viikonlopun iltoihin. Tulemme keräämään tähän viimeisimpiä uutisia, siisteimpiä retkeily- ja kalastus videoita, blogijuttuja sekä muuta aiheeseen sopivaa materiaalia. Lisää ehdotuksia blogeista, uutisista ja sometileistä voi lähettää meille sähköpostitse contact@wildwildwebstore.com tai suoraan yksityisviestillä meidän somekanavien kautta. Nauttikaa!

Video Corner

Tähän osioon keräämme kuluneen viikon aikana bongaamamme hyvät videopätkät ja -tilit, joita voimme fiilistellä kaikki tänä viikonloppuna.


Vapaalla Jalalla | AHVENTOUR #1: Kaksi päivää kanoottikalassa – Löytyykö parempi ahven?

“Neliosainen AhvenTour-sarja starttaa tästä! 🔥 Ekassa jaksossa luvassa ahvenen kalastusta kanootilla ja riippumattoretkeilyä Kainuun erävesillä!
Taattua mukavaa fiilistelyä viikonlopun iltoihin.”
Tästähän on jo tällä viikolla ehtinyt tulla uusi jakso, mutta ahmitaan nämä oikeassa järjestyksessä! :)

Kalastajan maailma | Huuhtajankosken legendaariset villit järvitaimenet | Kaksi vuorokautta täyttä tykitystä

“Sain kutsun lähteä kalastamaan veljieni kanssa Huuhtajankosken yksityiskoskelle pariksi päiväksi. Kukaan meistä tuskin osasi unelmoida, että siitä tulisi näin hullu reissu.. Tämän parempaa koskikalastusta on vaikea unelmoida. Huuhtajankosken kalastusalue aukesi kalastukselle keväällä 2021 oltuaan suljettuna monia vuosia. Koskipätkä sijaitsee muutaman kilometrin ylävirtaan päin tunnetusta Äyskoskesta. Alueella liikkuu valtavia villejä järvitaimenia sekä harjuksia. Meikäläinen ja mun veljet naatittiin niiden perhokalastuksesta. Koskikalastusta parhaimmillaan. Aivan huikea reissu ja huikeat puitteet!”

Ali Leiniö | Tulet oikeilla tuluksilla - Uusi sarja alkaa - Vanha Pohjola

Kanavalla alkaa uusi videosarja perinteisen pohjoismaisen retkeilyn ja eräperinteen teemalla. Tällä videolla käymme toisella sarjan kuvauskohteista, teemme tulet perinteisillä tuluksilla ja puhumme vähän mitä tuleman pitää.
Tämä on minulle täysin uusi tuttavuus. En ehtinyt vielä katsoa tämän kanavan pidempiä pätkiä vaelluksilta, mutta on taatusti omalla listalla tämän viikonlopun illanviettoon. Vaikuttaa todella hyvältä tämä!

Uutisia Suomesta ja maailmalta

WWF | Hiitolanjoella aihetta juhlaan - padon purkaminen auttaa uhanalaisia vaelluskaloja

Etelä-Karjalassa sijaitsevan Hiitolanjoen Kangaskosken padon purkaminen auttaa uhanalaisia vaelluskaloja, kuten Laatokan lohta ja taimenta. Laaja joukko toimijoita on tehnyt vuosikymmeniä töitä Hiitolanjoen vapauttamiseksi…

 

KUSEMA News

Uusi, hyvää tekevä tuoteperhe X KUSEMA ja yhteistyö JIIMAGGin kanssa

Lanseerasimme uuden tuoteperheen nimeltään X KUSEMA, jonka ideana on luoda yhteistyötuotteita erinäisten yritysten, järjestöjen sekä henkilöiden kanssa. Kukin yhteistyökumppani saa valita haluamansa hyväntekeväisyyskohteen, johon ohjataan 50% kyseisten tuotteiden tuotoista.

Ensimmäinen kollaboraatio syntyi JIIMAGGin (Joni Magga) kanssa, jonka seurauksena ensimmäiset X Kusema -tuotteet näkivät päivänvalon. JIIMAGG valitsi hänen tuotteittensa hyväntekeväisyyskohteeksi Suomen Vapaa-ajankalastajien lasten ja nuorten toiminta, jonne nyt 50% näiden tuotteiden tuotoista ohjautuvat. Ole mukana tekemässä hyvää!

Lue lisää lahjoituskohteesta:
https://lahjoitus.vapaa-ajankalastaja.fi/

Seuraa JIIMAGGia Instagramissa: @JIIMAGG

KUSEMA tribe -ryhmä Facebookissa

Kusema tribe group
“Loin tämän ryhmän kaikille "kusemalaisille" sekä muille luontohenkisille henkilöille, vastapainona Instagramille, jossa yhteisöllisyys ei ole aina niin helppoa. Täällä voimme jakaa toisillemme reissutarinoita, fiilistelykuvia/-videoita sekä vinkkejä eri paikkoihin ja varusteisiin. Lajilla ei väliä, kunhan luonto on sen keskiössä. Tarkoitus pitää homma pienenä, rentona ja lämminhenkisenä.
/ Leo - Kusema:n perustaja. 
Käykääs siis tarkastamassa ryhmä ja liittykää, jos se tuntuu omalta.

 

Erämaan tuoksuista lukemista

race with the wind blog

Race with the wind | Vihdoin kalassa

"Ihmeellinen kesä. Ei Norjaa. Ei kalastusta oikein muutenkaan. Helteet tuntu vaan jatkuvan ja jatkuvan. Monet kalastuskohteet oli pitkän pätkän kiinni. Kesä menny lähinnä mökkeillessä. Sekin on ollut ihan jees, mutta kyllä kalastusta on tullu kaipailtua aika paljon. Heinäkuun lopulla sai vihdoin pukee kahluuvermeet päälle ja pääsi joelle…."
katve blogi

Katve. | Retkeilyvinkit - Koiran kanssa retkelle

Oletko lähdössä retkelle koiran kanssa? Retkelle valmistautumisessa koiran kanssa toimii apuna karvalakkimallinen pakkauslista. Kun retkeilet koiran kanssa, ota huomioon retkelle valmistautumisessa, että saatat tarvita esimerkiksi suuremman rinkan!..

 

Uutuustuotteita

 
Neon Salmon Hoodie 
Neon Salmon t-paita
The Cycle Of Nature Women's Fitted Eco t-paitaThe Cycle Of Nature t-paita

 

 

KUSEMA logo