KUSEMA Tribe digest #3

KUSEMA Tribe digest #3

Tervetuloa jokaviikkoisen erämaan tuoksuisen KUSEMA Tribe digestin pariin. Alle on jälleen kerätty uutta katsottavaa ja luettavaa tulevan viikonlopun iltoihin.
 
Kiitoksia vielä kaikille jotka ovat jaksaneet vinkata minulle uusia sisällöntuottajia ja tilejä! Arvostan kovasti! Lisää ehdotuksia blogeista, uutisista ja sometileistä voi lähettää minulle sähköpostitse contact@wildwildwebstore.com tai suoraan yksityisviestillä meidän somekanavien kautta.
 

Video Corner

Video Cornerin tämän viikon löytöjä. Nauttikaa!

Arktiset Vedet | Season 4 Osa 7 Islanti

Useimmat kalastuksesta kiinnostuneet ovat varmaankin kuulleet tästä Arktiset Vedet -ohjelmasta ja heidän retkikunnastaan. Mutta tiesitkö, että löydät useita vanhoja jaksoja näiden seikkailuista myös Youtubesta? Minä en tiennyt.

Ruthless Fishing TV | ISOJEN AHVENTEN VALTAKUNTA KESKELLÄ METSÄÄ

“Joonas ja Samuli lähtevät tutkimaan pientä erämaa tyyppistä järveä keskelle metsää isot ahvenet mielessään. Joonas on viime viikolla saanut uuden Jon Boat veneen vihdoin kuntoon joten näitä reissuja on tulossa paljon lisää!”
Tarjolla videon täydeltä isoja ahvenia ja hauskaa meininkiä!
 

Ali Leiniö | Vaellus Muotkatunturin erämaassa kesällä 2021
 

“Retkikertomus vaelluksesta Muotkatunturin erämaa-alueella elokuussa 2021. Vaellus alkaa Karigasniemen kylältä ja päättyy Inarin Tirroon. Matkalla käydään Stuorraäytsin kanjonilla, Piekanaäytsin kurussa ja Muotkan korkeimmalla tunturilla, Kuarvikozzalla.”
Istu alas ja uppoudu upeisiin maisemiin ja rentoon fiilikseen!
 
 

Uutisia Suomesta ja maailmalta

Luontoon.fi | Jokihelmisimpukkaa elvytetään elinympäristöjä parantamalla | 16.9.2021

Luontoon.fi | Jokihelmisimpukkaa elvytetään elinympäristöjä parantamalla | 16.9.2021

“Metsähallitus on mukana Suomen, Ruotsin ja Viron yhteisessä, 16 miljoonan euron LIFE Revives -hankkeessa. Jokihelmisimpukan eli raakun suojeluun tähtäävä yhteishanke on Suomen mittakaavassa ennätyksellisen laaja niin budjetiltaan kuin kattavuudeltaankin. LIFE Revives -hankkeen nimi viittaa suoraan elvyttämiseen, koska hankkeen keskeinen tavoite on saada raakkujen lisääntyminen käyntiin kunnostettavissa virroissa.”
 
 
 

Erämaan tuoksuista lukemista

 Minna Jakosuo | Talvivaellus Raja-Joosepista Kiilopäälle

Minna Jakosuo | Talvivaellus Raja-Joosepista Kiilopäälle

Vielä on matkaa hiihtotouhuihin, mutta varmasti osalla jo alkaa hiihtoseikkailut kutkuttamaan mielessä. Tässä ensiapua siihen Minna Jakosuon hiihtovaelluksesta Urho Kekkosen kansallispuistossa.
 

Katveessa-blogi | Ensimmäinen yöni teltassa - Nuuksion kansallispuisto

“Kauniit, mutta ylihinnoitellut drinkit käsissämme istuskelisimme porealtaassa. Sen jälkeen suuntaisimme johonkin ihanaan kuumakivihierontaan ja ilta jatkuisi kaupungilla skumppaa lipitellen. Sellainen kuva piirtyi mieleemme, kun suunnittelimme ystäväni Emilian kanssa kesälomareissua johonkin päin Eurooppaa. Aika pian koronan kaapattua maailman tiukkaan otteeseensa kuitenkin tajusimme, että ulkomaille ei tarvitsisi kesällä 2020 matkustaa..”

Uutuustuotteita

Metso T-Shirt

KUSEMA Seatrout Splash LevelUp Hoodie

KUSEMA Pointing Buddy T-Shirt

KUSEMA Gold Nuggets Women's Fitted Eco Tee

 

KUSEMA logo